Menü Kapat

Türk İslam Kültür Vakfı resmi web sitesine hoşgeldiniz.

Web sitemiz farklı bölümlerden oluşmakta olup içeriğinde değişiklik yapma hakkı yönetim kurulumuza aittir. Sitemizin bağzı bölümleri sadece üyelerimiz için hizmet vermektedir.

.:: Duyurular ::.

• 2022 Kurban Kampanyası

Aşağıdaki form ile online kurban bağışında bulunun. Ödeme yöntemlerindeki maliyeti HAK geçmemesi sebebiyle size yansıtmak zorundayız. Bunun sebebi ise aksi takdirde bu maliyeti kurban paranızdan kesmek zorunda kaldığımız içindir. Malesef bazı organizasyonlar bu tür maliyetleri sizden ayrı almak yerine kurban paralarından kesmektedir. Lütfen bu tür organizasyonlara dikkat ediniz!
  • Fitre & Zekat 2022

Fitre / Zekat / Bağış Aşağıdaki formu doldurarak Fitre / Zekat / Bağış yapmanız mümkündür.Allah (c.c.) hayırlarınız kabul etsin. Fitre ve zekatlarınızı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz! 2022 yılı Fıtre ve Zekatlarınızı websitemiz den online olarak yapabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz
  • İhtiyaç sahiplerine ücretsiz iftar

İhtiyaç sahiplerine ücretsiz iftar Türk İslam Kültür Vakfı, geçmiş yıllarda olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine ücretsiz İftar yemeği sağlamaktadır. Normalde vakfımızda hepberaber yapılmakta olan iftar yemeklerimiz mevcut durum ve önlemler nedeniyle paket olarak dağıtılmaktadır. Ramazan boyunca hergün taze, lezzetli ve sıcak iftar yemek paketleri hazırlanmaktadır ve saat 19:00 - 20:00 arasında dağıtım yapılmaktadır. Dağıtımın yapıldığı adres: Kempstraat 126, Den Haag (Juliana Kilisesi'nin yanındaki büyük okul binası) Siz de katkıda bulunun! Siz de bu büyük projeye katkıda bulunmak ister misiniz? Bağışınızı paket sayısına göre aşağıdan yapabilirsiniz.
  • 2021 Kurban Kampanyası

2022 bağış programı sona ermiştir. bu yıl için artık bağış kabul edemiyoruz.
  • Fitre & Zekat 2021

Fitre / Zekat / Bağış Aşağıdaki formu doldurarak Fitre / Zekat / Bağış yapmanız mümkündür.Allah (c.c.) hayırlarınız kabul etsin. Fitre ve zekatlarınızı her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz! 2021 yılı Fıtre ve Zekatlarınızı websitemiz den online olarak yapabilirsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz